Előfizetői tartalom

Jön az extra osztalék, szárnyal a Mol

Portfolio
Április 28-án tartja közgyűlését a Mol, ahol a részvényesek többek között az osztalékról is döntenek. A vállalat igazgatósága nem csak megemelt osztalék, hanem rendkívüli osztalék kifizetését is javasolja, részvényenként közel 300 forint osztalékot fizethet ki a vállalat, két számjegyű osztalékhozamot nyújtva a befektetőknek. A hírre ma szárnyal a Mol árfolyama, kiemelkedve nem csak a hazai blue chipek közül, de az olajipari vállalatok papírjai közül is.

Jön az extra osztalék Tegnap este jelentek meg a Mol április 28-án esedékes közgyűlésének határozati javaslatai, melynek között egyrészt szerepelt, hogy az igazgatóság javasolja, hogy a tavalyi 95 forintról mintegy 100 forintra növekedjen a részvényenkénti osztalék. De ami talán ennél is fontosabb, hogy az igazgatóság figyelembe vette, hogy a koronavírus megjelenését követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés