Előfizetői tartalom

Szintet lépett a tőzsdén a DM-KER, jöhetnek a cégfelvásárlások

Portfolio
A DM-KER második Xtendes cégként tette meg azt a jelentős lépést, hogy a részvényeit bevezesse a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájába, a fő piacra. Ennek apropóján kérdeztük a cég vezérigazgatóját, Kocsy Barnabást, elsősorban a piaci környezetről, a háború hatásairól, és a beszállítói láncokhoz kapcsolódó kihívásokról. Emellett természtesen szó esett a tőkepiaci tervekről, a tőzsdei szintlépés várható hatásairól, a kifejezetten magas osztalékról, és a cég növekedési terveiről.

A jelenleg is zajló háború hogyan, milyen csatornákon keresztül érinti a DM-KER-t? A termékeink jelentős része importból érkezik, így az EUR árfolyam emelkedése közvetlenül emeli a beszerzési és természetesen az eladási árakat is, és a hosszabb megrendelési idejű, nagy értékű gépek esetén nehezebb tervezni a várható árfolyamot, de ez a piac minden szereplőjénél hasonlóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés