Előfizetői tartalom

Hogyan veszítsük el az összes bitcoinunkat?

Portfolio
Számos módja van annak, hogy megvédjük a bitcoin befektetéseinket. Extrém, de valójában nagyon is valid megoldás erre, amit a „bitcoin család” választott, akik különböző hardvertárcákon helyezték a tokenjeiket, majd ezeket szó szerint a világ minden táján szórták szét, négy különböző kontinensen. Viszont arról már sokkal kevesebb szó esik, hogy veszítsük el az összes bitcoinunkat, de szerencsére a Cointelegraph összeállított egy listát a szükséges teendőkről.

Tegyük fel, hogy valaki teljesen, visszavonhatatlanul és örökre el akarja veszíteni az összes bitcoinját. Ennek oka gyakorlatilag bármi lehet, előfordulhat, hogy ez a döntés valamilyen bonyolult performansz része, mint Michael Landy, aki a 2000-es évek elején minden vagyonát elpusztította; vagy talán az is előfordulhat, hogy valaki nagy rajongója a KLF nevű elektronikus zenei formációnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés