Előfizetői tartalom

A háború az interneten is nyomot hagyott: ezek az alkalmazások bizonyultak a leghasznosabbnak

Portfolio
Az orosz-ukrán háború fájó lenyomatot hagyott az internetes felhasználói szokásokban, amely változásokra a Google és az Apple alkalmazásboltjairól gyűjtött statisztikák idősoros vizsgálata is rámutat. Az igazán szembetűnő változás az ukrán felhasználók preferenciában következett be, akik érthető okokból a titkosított kommunikációra és a fizikai biztonságuk megőrzésére helyezték a hangsúlyt. Eközben Oroszországban a blokkolt, vagy az ületi tevékenységüket helyben berekesztő cégek szolgáltatásainak helyettesítése, és az állami korlátozások megkerülése vált prioritássá.

Portfolio Digital Transformation 2022 Aki kimarad, lemarad! Digital Transformation konferenciánkon segítünk, hogy ne maradj le a digitalizációs versenyben! Részletek és regisztráció itt! Információ és jelentkezés A háború előtt A letöltések számát figyelő Sensor Tower felmérése szerint a háború...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés