Előfizetői tartalom

Nincs jó napja a Molnak, jelentős mínuszban az árfolyam

Portfolio
Az elmúlt időszakban jelentősen emelkedett a Mol árfolyama, majd tegnap jött a fordulat és az esés ma is folytatódik. Ennek hátterében részben az áll, hogy a tegnapi kormányinfón Gulyás Gergely arról beszélt, hogy beváltak az árstopok, főként azok inflációt mérséklő hatását emelte ki a miniszter. Ez alapján akár továbbra is a rendszer része maradhat a több termék esetében bevezetett hatósági ár, bár a kormány erről még nem döntött. Az üzemanyagok árplafonja május 15-ig él, de nem kizárt, hogy itt is hosszabbít a kormány, ami érzékenyen érinti a Molt.

Jelentősen esett a Mol árfolyama, 3,2 százalékos mínuszban áll a mai kereskedésben, a Mol legutóbb több mint 2 hete esett ennél nagyobb mértékben. Mol árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével. $(function(){ try { $("#chart-24351...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés