Előfizetői tartalom

Hernádi Zsolt: Az árstopot középtávon ki kell vezetni, nem lehet fenntartani!

Ma tartja közgyűlését a Mol, az eseményt Hernádi Zsolt, a vállalat elnöke nyitotta meg. A Mol-vezér többek között beszélt az Oroszország elleni energetikai szankciók kivitelezhetőségéről és lehetséges hatásairól, arról, hogy a Mol mennyire gyorsan tudna átállni nem orosz olaj felhasználására, de elmondta a véleményét a kormányzati árszabályozásról is.

A háború nem megoldás, a háború befejezése érdekében a Mol mindenben illeszkedik az Európai Unió szankcionális intézkedéseihez, és azokat az intézkedéseket betartja. Az azonban egy másik kérdés, hogy hogyan alakul majd az Oroszországból érkező kőolajtermékek szankcionálása. Közép-Európa és Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy egyik napról a másikra leváljon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés