Előfizetői tartalom

Már a Fed ülésére készülnek a befektetők, óvatos emelkedés volt az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Az európai tőzsdék kedden emelkedtek egy sor kedvező gyorsjelentést követően, a bankrészvények pedig kifejezetten jól teljesítettek az államkötvényhozamok emelkedésével párhuzamosan. Az USA-ban ezzel összhangban szintén emelkedés látszott a keddi kereskedésben, bár a befektetők óvatosak, hiszen holnap érkezik a Fed kamatdöntése, amelyen a várakozások szerint 50 bázisponttal fogja emelni a kamatot a jegybank. Ami viszont ennél érdekesebb lehet, hogy ezután mit lép majd a Fed - tekintettel az első negyedéves GDP-visszaesésre - illetve, hogy a várható lépésekről mit fog elárulni Jerome Powell.

2022. május 03. 22:03 Megosztás Kis pluszok maradtak a záráskor Mérsékelt emelkedéssel zártak végül az amerikai tőzsdék, a Dow 0,2 százalékkal került feljebb, míg az S&P 500 0,5 százalékot emelkedett, a Nasdaq pedig 0,1 százalékos pluszban fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés