Előfizetői tartalom

Nem sokan számítottak erre a lépésre Warren Buffett-től - Mutatjuk, hogyan tudod használni a stratégiáját

Portfolio
A 91 éves Warren Buffett korunk egyik legismertebb és legnagyobb befektetője, akinek piaci kommentárjait és befeketési döntéseit árgús szemekkel figyelik a befektetők. Buffett cégének, a Berkshire Hathawaynak múlt hétvégén közzétett negyedéves jelentéséből kiderült, hogy a legendás befektető egy izgalmas - és tőle szokatlan módon rövidtávú - kereskedési stratégiát is haszált az elmúlt időszakban, amikor a Berkshire jelentősen növelte részesedését a Microsoft által felvásárlásra kerülő Activision Blizzard nevű videójátékos cégben. Az alábbiakban részletezzük, hogy mi vezérelte az említett befektetési döntést és mutatunk néhány példát arra, hogy jelenleg a piacon hol találhatók még hasonló lehetőségek.

Izgalmas stratégiát húzott elő Warren Buffett Ahogy arról korábban beszámoltunk, Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway komoly mennyiségű készpénz állított munkába 2022 első hónapjaiban, miután két kézzel kezdték el venni a részvényeket, ami egy merőben eltérő magatartás ahhoz képest, amit a korábbi években megszokhattunk a legendás befektetőtől, hiszen a járványidőszak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái