Előfizetői tartalom

Új cég érkezik a magyar tőzsdére, nemzetközi ambíciókkal a kiberbiztonságban

Új vállalat érkezik a magyar tőzsdére, a kiberbiztonsági területen tevékenykedő Vivetech piacra lépésének időzítése pedig talán nem is lehetne jobb, hiszen a háború következtében előtérbe kerültek a kibervédelmi kockázatok. A vállalat nemzetközi ambíciókkal rendelkezik, elsősorban a nyugat-európai piacot hódítaná meg a növekedés következő fáziásban, melynek előkészítési folyamatai már el is kezdődtek. De hogyan nyílt meg ez a piaci lehetőség a cég előtt, milyen környezet jellemzi az európai kiberbiztonsági szolgáltatások piacát, és mik a vállalat tervei a következő évekre? Erről kérdeztük Márton Miklóst, a Vivetech vezérigazgatóját.

Sokak szerint az ukrajnai háború egy hibrid háború, amelyben a fizikai, fegyveres mellett információs hadviselés is folyik. Hogyan változik az ukrajnaihoz hasonló konfliktusok következtében a kiberbiztonsági szolgáltatók szerepe, feladata, általános megítélése? Úgy látom, hogy a háború reflektorfénybe helyezi ezeket az incidenseket, és felértékelődik a kiberbiztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés