Előfizetői tartalom

Új cég érkezik a magyar tőzsdére, nemzetközi ambíciókkal a kiberbiztonságban

Kövesy Károly
Új vállalat érkezik a magyar tőzsdére, a kiberbiztonsági területen tevékenykedő Vivetech piacra lépésének időzítése pedig talán nem is lehetne jobb, hiszen a háború következtében előtérbe kerültek a kibervédelmi kockázatok. A vállalat nemzetközi ambíciókkal rendelkezik, elsősorban a nyugat-európai piacot hódítaná meg a növekedés következő fáziásban, melynek előkészítési folyamatai már el is kezdődtek. De hogyan nyílt meg ez a piaci lehetőség a cég előtt, milyen környezet jellemzi az európai kiberbiztonsági szolgáltatások piacát, és mik a vállalat tervei a következő évekre? Erről kérdeztük Márton Miklóst, a Vivetech vezérigazgatóját.

Sokak szerint az ukrajnai háború egy hibrid háború, amelyben a fizikai, fegyveres mellett információs hadviselés is folyik. Hogyan változik az ukrajnaihoz hasonló konfliktusok következtében a kiberbiztonsági szolgáltatók szerepe, feladata, általános megítélése? Úgy látom, hogy a háború reflektorfénybe helyezi ezeket az incidenseket, és felértékelődik a kiberbiztonsági...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái