Előfizetői tartalom

Úgy is le lehet cserélni a gázfűtést, hogy még a számla is csökken

Európa-szerte gyorsan erősödik a hőszivattyúk iránti kereslet, mivel a gázkazán zöld alternatívájaként a földgáz kiváltásának lehetőségét kínálják, ráadásul egy jól megtervezett hőszivattyús rendszer az üzemeltetési költségek terén is veri a földgázt. Már a hazai vásárlók motivációi között is megjelent a gázfüggetlenség elérésének célja a háború, illetve a gázellátás jövője miatti aggályok következtében.

A földgázárak elszállása és az orosz gáztól való függetlenedési szándék miatt Európa-szerte olyan mértékben ugrott meg a hőszivattyúk iránti kereslet, hogy a kínálat alig képes tartani vele a lépést. A gyártók igyekeznek bővíteni kapacitásaikat, akár eredetileg más célra létrehozott gyártósorok átállításával is, egy gyár felépítése azonban hosszú folyamat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés