Előfizetői tartalom

Durva zuhanás az amerikai tőzsdéken, nagyot esett az olajár is

Portfolio
Ma tartotta a náci Németország felett aratott győzelem ünnepségét Oroszország - annak ellenére, hogy több nyugati tisztségviselő is arra utalt a napokban, hogy Vlagyimir Putyin olyan bejelentést tehet, amely megváltoztathatja az ukrajnai háború menetét, fajsúlyos bejelentést nem tett az orosz kormányfő. Komoly esés bontakozott ma ki az európai és a tengerentúli tőzsdéken, miután több bizonytalansági tényező is van; a háború alakulása mellett többek között a kínai koronavírus-helyzet eszkalálódása miatt aggódhatnak a befektetők, emellett a múlt heti amerikai kamatemelés után továbbra is elsősorban az aggasztja a piacokat, hogy vajon képes lesz-e a Fed anélkül megfékezni az inflációt, hogy a gazdaságot recesszióba taszítaná.

2022. május 09. 22:10 Megosztás 650 pontos mínuszban zárt a Dow Több mint 650 pontos eséssel zárta a hétfői kereskedést a Dow, a blue chip-index 2 százalékkal került ma lejjebb. Az S&P 500 3,2 százalékos eséssel fejezte be a kereskedést, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés