Előfizetői tartalom

Recseg-ropog a jég a kriptopénzek alatt, erre Bill Gates is jól beléjük rúgott

Portfolio
A kriptovaluták piaca jelentős nyomás alá került az elmúlt napokban, miután a vártánál magasabb inflációs adatok, és a Fed agresszív szigorításával kapcsolatos várakozások globális eladási hullámot indítottak a nemzetközi tőkepiacokon. Emellett több hír is érkezett az egyes kriptovalutákkal foglalkozó cégektől, többek között számos vállalat elbocsátásokat jelenetett be. Ezek után érkezett aztán Bill Gates, aki markáns véleményt mondott a kriptopénzekről - kimondottan negatív hangnemben.

Bill Gates nekiment a kriptovalutáknak A milliárdos Bill Gates kedden egy klímakonferencián a kriptopénz-projekteket, köztük a nem helyettesíthető tokeneket (vagy NFT-ket) a "nagyobb bolond elméleten alapuló szemfényvesztésnek" minősítette, felelevenítve a digitális eszközökkel szembeni korábbi kritikákat - írja a Bloomberg. Nyilvánvaló, hogy majmok drága, digitális képei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés