Előfizetői tartalom

Emelkedés jöhet a magyar tőzsdén, de rejtély, hogy mi lesz a forinttal

Portfolio
Emelkedést várnak a BUX indexre a hazai alapkezelők a következő egy évre, a forinttal kapcsolatban azonban nagy a bizonytalanság – derül ki a Portfolio havi rendszerességgel elkészített alapkezelői felméréséből. A blue chipek közül továbbra is a Richter a válaszadók kedvence.

Júliusban is elkészítette a Portfolio rendszeres havi alapkezelői felmérését, a résztvevő alapkezelők: Dialóg Alapkezelő, Erste Alapkezelő, Hold Alapkezelő, Generali Alapkezelő, K&H, a K&H alapok kezelője, OTP Alapkezelő, Raiffeisen Alapkezelő.

Merre mehet a BUX?

A júliusi havi alapkezelői felmérésünk eredményei alapján a magyar részvénypiac rövid távú kilátásaival kapcsolatban nagy az egyetértés a hazai alapkezelők között, mindegyik válaszadó legfeljebb 2 százalékos elmozdulást vár három hónapos időtávon.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

A BUX egyéves teljesítményét tekintve már nagyobb a bizonytalanság a profi befektetők körében, de jelentősebb esést senki sem vár. A legtöbben 5 és 15 százalék közötti emelkedést jósolnak, de van olyan válaszadó is, aki 15 százalék feletti erősödést prognosztizál.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái