Előfizetői tartalom

Brutális erővel száguld a mémrészvények új királya, a Gamestop ehhez képest semmi volt

Portfolio
Úgy látszik, hogy a Wallstreetbets befektetői közössége nem ment el nyaralni, ugyanis az AMTD Digital nevű vállalat részvényei brutális volatilitást mutattak az elmúlt napokban. Ugyan a cég jelezte, hogy semmilyen piacmozgató hírrel nem szolgált a nemrég végrehajtott IPO óta, a különböző felületeken árulkodó nyomokra lehet bukkanni, hogy ismét a Reddites kisbefektetői csapat tevékenykedik a háttérben.

Új mémrészvény született Egy kevéssé ismert hongkongi székhelyű fintech vállalat részvényei kedden 126 százalékot ugrottak, melynek következtében többször is szüneteltetni kellett a kereskedést. Az AMTD Digital, az AMTD Idea Group befektetési holding leányvállalata július közepén (alig több, mint két hete) lépett a tőzsdére, a cég ADR-jeivel a NYSE-n kereskednek. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés