Előfizetői tartalom

Több mint 700 millió forint értékben nyert közbeszerzést a Delta Technologies leányvállalata

Portfolio
A társaság 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems konzorcimuvezetőként részt vett a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által „Szerverek és tárolók beszerzése 1. rész Homogén szerverek és tárolók beszerzése”, azon belül „Szuperszámítógép bővítése, hardver és szoftverelemek beszerzése és telepítése” tárgyában a verseny újranyitásával indított központosított közbeszerzési eljárásban.

A közbeszerzési eljárásban a Delta Systems vezette konzorciumot nyertesként hirdették ki. az eljárás nettó összege 755,37 millió forint. A Delta Technologies részvényei ma 1,8 százalékos pluszban, idén 36,4 százalékos mínuszban vannak. Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 17. Tőkeemelés jön a Delta Technologies leányvállalatánál 2022. 08. 11. Küszöbátlépések a Delta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés