Előfizetői tartalom

Újabb állomás a Musk-Twitter sztoriban, már egy híres hackert is belekevertek

Portfolio
Elon Musk jogi csapata kedden újabb dokumentumot nyújtott be a Twitter megvásárlásáról szóló 44 milliárd dolláros üzlet felbontására, további okokra hivatkozva - írja a CNBC. Musk jogi csapata újabb beadványában arra hivatkozik, hogy a világ egyik legismertebb hackere és biztonsági szakértője kitálalt korábban a Twitter belső működését érintő hiányosságokról, ami szerintük újabb indok arra, hogy Musk jogosan elálljon az üzlettől.

A legutóbbi beadvány azután érkezett, hogy a Twitter korábbi biztonsági vezetője, Peiter "Mudge" Zatko e hónap elején azt állította, hogy a közösségi médiavállalat "szélsőséges, kirívó hiányosságokkal" rendelkezik az adatvédelem, a biztonság és a tartalom moderálása terén. Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 24. "Megfújta" a sípot a híres hacker, bezuhant a Twitter részvénye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés