Előfizetői tartalom

20 milliárd forintos kötvényprogramot indít az Alteo

Portfolio
Az Alteo egy 20 milliárd forint keretösszegű kötvényprogramot kíván elindítani 2022 őszétől, amelynek célja alapvetően a 2022. januárjában frissített és közzétett stratégia alapján a növekedéshez szükséges források biztosítása, valamint a megnövekedett forgótőke igények részbeni finanszírozása és a biztonsági tartalékok növelése annak érdekében, hogy a rendkívüli piaci helyzetekben rejlő jövőbeni lehetőségekre és kihívásokra az Alteo a maximális rugalmassággal tudjon reagálni.

A kötvényprogram részletei az alábbiak: Az első fázis keretében, 2022 utolsó negyedévében a társaság által bevonni kívánt forrás nagyságrendje akár a 15 milliárd forintot is elérheti egy vagy több, forint vagy euró devizanemű kötvénysorozaton keresztül. A társaság a magas hozamkörnyezetben inkább rövidebb időtávú, 1,5-3 év futamidejű kibocsátásokkal számol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés