FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Kicsit szépített Amerika, de maradt még a mínuszból

Portfolio
A hét első felében jelentősen elromlott a hangulat a nemzetközi piacokon, egészen pontosan a csalódást keltő keddi amerikai inflációs adat volt, ami miatt durva esést láttunk világszerte a tőzsdéken, hiszen ez tovább táplálta az agresszív kamatemelésekkel kapcsolatos várakozásokat. Keddtől kezdve tehát egy folyamatos esést lehet látni a tőzsdéken, és továbbra sem tűnik úgy, hogy enyhülne a nyomás, ráadásul tegnap az IMF és a Világbank is borús előrejelzéseket közölt a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban. A negatív hírárammal együtt a tőzsdék is jelentősen esnek, az európai piacok is mínuszban indították a napot, majd a nyitástól távolodva egyre lejjebb kerültek a vezető indexek, az USA-ban pedig szintén jelentős esést lehet ma látni.

2022. szeptember 16. 22:03 Megosztás A FedEx warningja tett be Egész nap a FedEx fájdalmas profit warningja körül forgott a kereskedés, a szállítmányozási cég végül több mint 21%-os mínuszban zárt, a rivális UPS 4,7%-ot esett, míg az Amazon 2,2%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés