Előfizetői tartalom

Megbukott a Tesco a hatósági áras termékekkel, bírság lett a vége

Portfolio
Az Aldi és a Lidl után a Tesco is megbukott a hatósági áras termékekkel, az árstopos termékek közül cukrot és étolajat sem tartott az egyik üzletében – írja a vg.hu. A vállalat azzal védekezett, hogy beszállítói problémák vannak, egyre többször szembesül azzal, hogy hiába rendeli meg a termékeket, nem érkeznek be a raktárakba. De ez nem győzte meg a hatóságot és háromszázezres bírságot szabott ki június végén.

A most nyilvánosságra hozott határozat még egy áprilisi esethez kapcsolódik, amikor bejelentés alapján helyszíni hatósági ellenőrzést végeztek a mátészalkai áruházban és azt találták, hogy a hat hatósági áras termékből kettőből, kristálycukorból és napraforgó olajból sem tartott készletet a vállalat. Ráadásul a 2021-es átlagos készletmennyiséget igazoló dokumentumok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés