Előfizetői tartalom

Meglódultak a tech papírok, pozitív lett a zárás az USA-ban

Portfolio
Kivárásra játszanak a befektetők a hét elején, hiszen szerdán ismét az egész világ szeme a Fedre szegeződik, hiszen kamatdöntő ülést tart a jegybank. Ennek megfelelően inkább csak óvatos mozgásokat lehet látni a nemzetközi piacokon, az európai összkép vegyes volt ma, és az Egyesült Államokban is felemás mozgásokat lehet látni a kereskedési idő nagy részében, majd a zárás felé szép pluszok alakultak ki. Ami a hazai piacot illeti, a hétvége nagy hazai bejelentése volt, hogy a kormány meghosszabbította az árstopokat, ami negatív az OTP vagy a Mol szempontjából is, ennek ellenére ma emelkedtek az árfolyamok, részben azért, mert a befektetők az elmúlt napokban már beárazták a negatív hatások egy részét, másrészt a biztos rossz valamivel jobb, mint a bizonytalanság.

2022. szeptember 19. 22:02 Megosztás Emelkedés lett a vége Végül a zárásra belendültek a megacap technológiai részvények, ez húzta felfelé az amerikai tőzsdéket hétfőn. A zárásra a Dow 0,6 százalékos pluszba került, míg az S&P 500 0,7 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés