Előfizetői tartalom

Equilor: Jó úton halad a 2025-ös tervek megvalósítása felé a Gloster

Portfolio
Az Equilor szerint jó úton halad 2025-ös terveinek megvalósítása felé a Gloster, miután a vállalat az első féléves gyorsjelentésében növekedő bevételről és profitról számolt be. Az elemzés kiemeli, hogy a beszámolóban közzétettek alapján működési szempontból egyre jobban tervezhetővé válhat az üzletmenet, mivel az árbevétel közel kétharmada már rendszeres árbevétel, amelynek több mint negyede exportból származik. A vállalat menedzsmentjének elmondása szerint pedig az ügyfélmegbízások és a nyitott rendelésállomány alapján biztatóak a kilátások az év második felére is.

Amint az a társaság jelentésében szerepel chiphiány és a szállítási nehézségek továbbra is visszafogják a Networking és IT infrastruktúra üzletág forgalmát, de az ellátási problémák a menedzsment várakozásai szerint 2023 második felére oldódhatnak. Az elemzői beszélgetés alapján az Equilor kiemeli, hogy jelentősen kibővült a Gloster Intelligens Épületek üzletága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés