Előfizetői tartalom

Indiában fog gyártani iPhone 14 okostelefonokat az Apple

Portfolio
Indiában fog gyártani iPhone 14 telefonokat az Apple – jelentette be a vállalat hétfőn. Az amerikai technológiai óriás a legújabb nyugati cég, amely igyekszik a gyártás súlypontját áthelyezni Kínából, ahol a geopolitikai feszültségek és a zéro-covid politika következtében jelentős fennakadások alakultak ki az utóbbi években számos iparágban - írja a Marketwatch.

India a világ második legnagyobb okostelefon-piaca Kína után, de az Apple eddig nehezen tudott piaci részesedést szerezni a versenytársak olcsóbb készülékeivel szemben. Törekvések azonban vannak, két éve például megnyitotta a vállalat webáruházát Indiában is. Gyártást is folytat az Apple Indiában, 2017-ben megkezdte az iPhone SE készülékek gyártását és azóta több modellt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés