Előfizetői tartalom

A válságban is száguld az AutoWallis, megemelhetik a célokat

Míg sok vállalat a kedvezőtlen gazdasági környezet miatt visszavágja előrejelzését, az AutoWallis a múlt héten tartott befektetői nap alkalmával a 2025-ös tervszámok megerősítése mellett döntött. Ormosy Gábor vezérigazgató azonban a Portfolio-nak elmondta, hogy az elmúlt időszakban elért növekedés alapján nem zárható ki, hogy a közeljövőben felemeljék a tervszámokat - bár hangsúlyozta, hogy a makrogazdasági környezetre való tekintettel óvatosan fognak eljárni a felülvizsgálatkor. A cégvezér emellett beszélt a az iparági átalakulásról, a legfrissebb akvizíciókról, az ausztriai terjeszkedésről, és arról, hogy a jelenlegi részvényárfolyam tükrözi-e az AutoWallis fundamentumait.

Alaposan átalakul az autóértékesítés, a disztribúciós tevékenységet kiszervezik a nagy gyártók, hogy a gyártásra koncentráljanak és ezzel párhuzamosan egyre inkább felértékelődnek az online értékesítései csatornák. Kezdjük az elsővel, mit jelent a nemzetközi autóértékesítésben egyre dominánsabb ügynöki modell? Ez egy folyamatban lévő átalakulás, amit nem lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés