Előfizetői tartalom

Egy találkozáson múlik a gyors európai energiaátmenet

Portfolio
A The Business Booster konferencia második napján is folytatódtak az előadások, illetve a fenntarthatósághoz, az új technológiához, a digitalizációhoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetések és a startuppok bemutatkozói. Ezeken túl az Európai Bizottság fókuszpontjait is megismerhették a résztvevők. Az biztos, hogy a zöldenergia-piac keresleti és kínálati oldalának összeegyeztetésén most sok múlik, de az akkumulátorgyártó kapacitások növelése és a zöld innovációk is hozzátesznek az energiaátmenet gyorsításához. Az EIT InnoEnergy által szervezett kétnapos találkozó legfontosabb momentumairól a Portfolio Lisszabonból, a helyszínről készít összefoglalót.

Kerstin Jorna, az Európai Bizottság Belső Piaci, Ipar-, Vállalkozás- és KKV-politikai főigazgatója öt olyan fókuszpontot említett a konferencia és expó szerdai napjának délelőtti előadása során, amelyek elengedhetetlenek a megújuló energiába való befektetéseket ösztönzésére. ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái