Előfizetői tartalom

Óriási grizzlymedve-veszély leselkedik a piacokra – Rég nem látott októberi összeomlás jöhet?

Az S&P 500 index a szeptember 30-i pénteken 22 hónapos mélypontra esett, benézve a 200 hetes mozgóátlaga alá. Az évtizedek óta nem látott geopolitikai feszültségek, a még mindig erős inflációs nyomás és a vele együtt szigorodó monetáris kondíciók mellett egyre nagyobb a globális recesszió és az azt kisérő vállalati eredményromlások veszélye. Az Apple és a Nike múlt heti vállalati hírei is erre utalnak. Így lépünk be a rettegett októberi hónapba, ahol egy negatív híráramlás esetén kísérthet 1929, 1987 és 2008 brutális októberi összeomlásának az árnyéka.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés