Előfizetői tartalom

A karbonlábnyom mérése egyre inkább kötelező a cégeknek

Portfolio
Nem kétséges többé, a klímaváltozás elleni harcban eljött a cselekvés ideje, ami a vállalatok számára is azt jelenti, hogy növelniük kell fenntarthatóságukat, ez ugyanakkor üzleti lehetőségeket is rejt magában - mondta el Alexandra Petrujinschi, a Strive Carbon & EAC Tradere a Portfolio Energy Investment Forumon tartott előadásában.

A klímacselekvés aktualitását Alexandra Petrujinschi adatokkal támasztotta alá: egy tanulmány szerint a globális gazdaság 65%-a már elkötelezte magát a 2050-es zéró karbon cél mellett; 170 ország hozott törvényeket a műanyagok visszaszorítására; nemzetközi felmérés szerint 4-ből 1 fogyasztó nagyobb figyelmet fordít vásárlási szokásai társadalmi aspektusaira; ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés