Előfizetői tartalom

Rendkívüli béremelést jelentett be a budapesti reptér

Portfolio
A Budapest Airport a jelenlegi gazdasági helyzetet mérlegelve rendkívüli, 10 százalékos béremelés mellett döntött, amely már 2022 októberétől érvénybe lép a BUD csoport munkavállalói esetében. A repülőtér-üzemeltető az idén márciusi, átlagosan 13 százalékos béremelést követően tett javaslatot a további bérfejlesztés mértékére, amelyet a szakszervezeti képviselők egyöntetűen elfogadtak.

A Budapest Airport 2022 márciusától átlagosan 13 százalékkal – bizonyos munkakörök esetében 15 százalékkal – emelte a munkavállalók bérét, azonban a jelenlegi gazdasági folyamatok, valamint az infláció mértékének folyamatos monitorozását követőn ősszel további 10 százalékos bérfejlesztésre tett javaslatot – olvasható a cég közleményében. A vállalat kezdeményezését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés