Előfizetői tartalom

Továbbra is rekordszinten a Gloster rendelésállománya

Portfolio
Az elkerülhetetlennek látszó világgazdasági lassulás ellenére 1,3 milliárd forintos szinten zárt a Gloster nyitott rendelésállománya a negyedév végén, ami harmadik egymást követő negyedévben jelent új rekordot a társaság történetében. A növekedés mértéke is meggyőző, a rendelésállomány 84 százalékkal magasabb a tavalyi év hasonló időszakához képest. A nyitott rendelések döntő része szolgáltatás, melyeket a társaság biztosan teljesít az év végéig.

A közlemény szerint a cégcsoport pénzügyi helyzete továbbra is stabil, a menedzsment pedig változatlanul halad előre a 2025-ös stratégia megvalósításában. Az informatikai szolgáltatások iránti igény belföldön és külföldön továbbra is töretlen, amely jó alapokat nyújt a társaságnak a további növekedéshez. A Gloster nyitott rendelésállománya 184 százalékkal, a 2021-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés