Előfizetői tartalom

Véleményt mondott az Equilor a Glosterről

Portfolio
Az Equilor elemzése szerint a megrendelések értékének emelkedése mutatja a Gloster előrehaladását a növekedést előtérbe helyező stratégiája mentén. Az informatikai szolgáltatások iránti igény belföldön és külföldön továbbra is töretlen, amely jó alapokat nyújt a társaságnak a további növekedéshez. A rendelésállomány meggyőző azt figyelembe véve, hogy az informatikai szektort szezonalitás jellemzi: a megrendelések jelentős része hagyományosan a negyedik negyedévben realizálódik.

A vállalat harmadik negyedéves jelentést követően az Equilor továbbra is tartásra ajánlja a Gloster részvényeit, emellett az 1396 forintos célárat is fenntartják. A mostani célár 32,9 százalékkal van magasabban a tegnapi 1050 forintos záróértékhez képest. A Gloster részvényei ma 4,8 százalékos pluszban vannak. Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 11. 37 milliárdos közbeszerzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés