Előfizetői tartalom

Tovább szakad a gázár, június óta nem volt ilyen olcsó

Portfolio
A hét második napján is folytatódik a gázár esése a holland TTF gáztőzsdén, miután a vártnál enyhébb lehet a tél a kontinensen, ami segíthet a fogyasztás mérséklésében, emellett pedig az európai gáztárolók is közel maximális telítettségben vannak. Szintén a mai napon érkezhet újabb fejlemények az árplafonnal kapcsolatban is, miután az Európai Bizottság ma ülésezik Strasbourgban, emellett az európai infrastruktúrák, így az energiaellátás védelme is napirendi ponton lesz.

2022. október 18. 16:58 Megosztás Több tucat LNG-vel megrakott hajó áll sorban Európa partjainál, nem tudnak kirakodni Több tucat cseppfolyósított földgázt (LNG) szállító hajó vár kikötésre Spanyolország partjainál, miután az ország hálózatüzemeltetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés