Előfizetői tartalom

Több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációba kezdett a Yettel

Portfolio
Több tízmilliárd forintos beruházással hálózatmodernizációba kezdett tavaly a Yettel, amely általánosan 2,5-3 szorosára növelheti a hálózat kapacitását, gyorsabb és több szempontból megbízhatóbb hálózatot biztosítva – közölte a vállalat. A távközlési cég hozzátette, hogy jelenleg a hálózatmodernizációs folyamat felénél jár, a tervek szerint 2023-ra végezhet vele.

A jelenleg tapasztalható makrogazdasági környezet ellenére a Yettel nem módosított műszaki fejlesztési tervein, végrehajtja a teljes modernizációt – közölte a cég. A maghálózat fejlesztése új szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé (VoLTE roaming, VoWifi, MPN), növeli a 4G hálózat kapacitásait és utat ad az 5G-fejlesztéseknek. Nem csak a felhasználok és a csatlakoztatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés