Előfizetői tartalom

Itt vannak a munkahelyek, ahol nem érdemes dolgozni recesszió idején

Portfolio
A Federal Reserve szigorú monetáris politikája, és a továbbra is évtizedes csúcsokon lévő infláció magában hordozzák annak a veszélyét, hogy az Egyesült Államok, és vele együtt akár a teljes világ gazdasága is recesszióba süllyedhet. A CNBC Make It című műsorának szakértői ezúttal összegyűjtötték azokat az iparágakat, amelyek a leginkább ki vannak téve egy esetleges gazdasági visszaesésnek. A listán főként olyan iparágak szerepelnek, amelyek a fogyasztói kiadásoktól függenek.

Már kopogtat a recesszió Az utóbbi időben sok vita folyt arról, hogy az Egyesült Államok gazdasága valóban recesszióba zuhanhat-e. Bár a vélemények megoszlanak, és visszaesés korántsem elkerülhetetlen, sok szakértő véleménye szerint azonban nem az kérdés, hogy bekövetkezik e a recesszió, hanem inkább az, hogy mikor. A legrosszabb még hátravan, és sokak számára a 2023-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés