Előfizetői tartalom

Alaposan megtépték az OTP-t a hajrában

Portfolio
A mai nap folyamán kifejezetten jó volt a hangulat a tőzsdéken, amihez egyrészt hozzájárultak a kínai lezárások lazításával kapcsolatos hírek, illetve a ma délutáni amerikai munkaerőpiaci adat, amelynek megjelenését követően nagyot esett a dollár árfolyama, a tőzsdék pedig ezzel párhuzamosan felpattantak. Mindemellett a magyar tőzsde vonatkozásában nem szabad megfeledkezni ez első hazai blue chip gyorsjelentéséről sem, ugyanis a Mol a várakozásokat meghaladó számokat közölt ma hajnalban a harmadik negyedévről, amelyet szintén kedvezően fogadtak a befektetők. Összességében tehát a nemzetközi jó hangulat és magyarspecifikus hírek is támogatták ma a hazai részvénypiacot.

Ma a BUX-index 2,1 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-35849 img").remove();...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái