Előfizetői tartalom

Emelkednek az amerikai tőzsdék a félidős választás előtt

Portfolio
A héten csütörtökön érkezik az amerikai inflációs adat, illetve holnap lesz esedékes az Egyesült Államokban a félidős választás, amely meghatározza a kongresszus összetételét és a tőzsdékre is hatással lehet. Elsősorban ezekre várnak feszülten a befektetők, gazdasági adatok szempontjából viszont a mai nap viszonylag csendesen zajlott, külföldön a német ipar alakulására volt érdemes odafigyelni, ami az előző havihoz képest  a vártnál nagyobb mértékben tudott nőni. Többek között ennek is köszönhetően az európai piacokon többnyire jó volt a hangulat, a magyar tőzsde pedig kiemelkedett a mezőnyből, a hazai blue chipek remeklésének köszönhetően.

2022. november 07. 22:02 Megosztás Pluszban zártak az indexek A zárásig kitartottak a pluszok az amerikai tőzsdén, a Dow 1,3 százalékos, az S&P 500 1 százalékos, a Nasdaq 0,9 százalékos pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés