Előfizetői tartalom

Meglepetés a Richtertől - Ilyen erős számokra nem sokan számítottak

Kellemes meglepetést okozott a Richter kedden hajnalban közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésével. Már az elemzői várakozások alapján dinamikus növekedésre lehetett számítani az időszaki forintgyengülés fényében, de még így is jelentősen felül tudta teljesíteni a konszenzust a hazai gyógyszergyártó. A negyedéves bevétel átlépte a 200 milliárd forintot, az adózott eredmény pedig több mint a duplájára emelkedett az egy évvel korábbi szintről, ami szintén új negyedéves rekordot jelent.

Az elemzői várakozásokat minden szinten felülteljesítő harmadik negyedéves számokat közölt kedd hajnalban publikált gyorsjelentésében a Richter. A cég története során először átlépte a 200 milliárd forintot a negyedéves árbevétel és az adózott eredmény is új rekordot ért el, az egy évvel ezelőtti szintről több mint a duplájára emelkedett. A termékértékesítések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés