Előfizetői tartalom

MNB: Továbbra sem térhet vissza a tőzsdére az OTT-ONE

MTI
Változatlanul érvényben van az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedésének felfüggesztése, mert továbbra is hiányzik a társaság 2019., 2020., 2021. évi auditált éves beszámolója és 2022. első féléves jelentése - közölte a Magyar Nemzeti Bank szerdán az MTI-vel, hozzátéve, hogy a mulasztás miatt 2 millió forint bírságot is kiszabott a cégre.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ismételten felszólította a kibocsátót, hogy tegyen eleget a jegybank eddigi határozataiban foglaltaknak, amely szerint maradéktalanul meg kell felelnie a tőzsdei kereskedés újraindításához szükséges valamennyi tájékoztatási kötelezettségének. A felügylet emlékeztetett, hogy az OTT-ONE korábbi könyvvizsgálója idén áprilisban visszavonta a kibocsátó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés