Előfizetői tartalom

Üzleti felhasználók kezébe adja az applikációfejlesztést az SAP és a Coursera

Portfolio
A Las Vegasban tartott SAP TechEd konferencia keretében jelentették be az SAP Buildnek az elindítását, melynek révén átlag felhasználók is fejleszthetnek applikációt üzleti szoftvereik egyes folyamatainak automatizálásához. A rendszer egy alacsony kódigényű – úgy nevezett „low code” – fejlesztői környezet, melynek lényege, hogy programozói képesség nélkül, moduláris elemekből, ezerféle sablon segítségével „drag and drop” módszerrel állíthatnak össze a felhasználók saját alkalmazásokat, így kímélve a vállalati büdzsét, vagy éppen tehermentesítve a pandémia után megnövekedett vállalati fejlesztői várólistákat.

Az SAP Build az SAP üzleti platformjaiban rejlő low code megoldásokhoz ad egy egységes fejlesztői hozzáférést. Az üzleti felhasználók könnyen használható eszközöket kapnak ahhoz, hogy maguk készítsenek alkalmazásokat, például üzleti folyamataik automatizálására, alrendszerek közti adatmozgás biztosítására, egyes történések áttekintésére vagy beviteli felületek személyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés