Előfizetői tartalom

Veszélyes mellékhatást vizsgálnak a Pfizer és a Moderna koronavírus-vakcinájánál

Portfolio
A koronavírus-vakcinák egyik rendkívül ritka mellékhatását és annak hosszú távú kockázatait kezdi el kutatni klinikai vizsgálatok keretein belül a Pfizer és a Moderna. Az oltást követő szívizom-gyulladást vizsgálják és annak sokéves hatásait, ami leginkább fiatal felnőtteknél fordult elő az mRNS-vakcinák beadása után.

Klinikai vizsgálatokba kezd a Pfizer és a Moderna a koronavírus-vakcinájával kapcsolatban annak felderítésére, hogy összefüggésbe hozhatóak-e az oltásaik szívproblémákkal. A Cato Institute szakértője, Jeffrey Singer a WWMT-nek elmondta, hogy nagyjából egy éve ismert, hogy ritka mellékhatásként (főleg fiatal férfiaknál) szívizom-gyulladás jelentkezhet az oltást követően....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés