Előfizetői tartalom

Üzemanyaghiány Magyarországon: a Mol szerint beindult a pánikvásárlás

Portfolio
A Mol szerint beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, miután több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, majd az autósok felvásárolták a drágább fajtákat is. Közben az ország különböző pontjairól érkező beszámolók arról tanúskodnak, hogy valóban rosszabb lett a helyzet az üzemanyagok piacán az elmúlt 2 napban, ahol volt benzin vagy dízel, ott hosszú sorok alakultak ki. A Magyar Ásványolaj Szövetség szerint a Mol finomítójában elhárították a műszaki hibát és kezd helyreállni a finomítói kapacitás. Piaci helyzetkép hétfő este.

Hiány, sorok, pánikvásárlás A Telex arról számolt be, hogy a Mol szerint elindult a pánikvásárlás, ráadásul sokan készleteket halmoznak fel, ami tovább súlyosbítja a helyzetet. A Mol levelében leszögezi, hogy töltőállomásai továbbra is nyitva tartanak, a tartálykocsik folyamatosan úton vannak, a Dunai Finomító karbantartásán pedig szintén dolgoznak és a terveknek megfelelően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái