Előfizetői tartalom

Biztonsági öveket bekapcsolni: kritikus napok jönnek a tőzsdéken!

Az elszabaduló inflációra heves utánkövetéssel reagáló Fed miatt a befektetői társadalom kiélezett figyelemmel követi mostanában az inflációs adatközléseket és a Fed elnökének megnyilvánulásait. Emellett pedig az adott negyedév nagy opciós és határidős kifutása is sokszor érdemi piacmozgató hatással bír. Most december 13. és 16. között három és fél nap alatt három érdemi esemény is következik.

Izgalmas napok jönnek Az idei év heves mozgásai után az elmúlt néhány hétben viszonylagos nyugalomban zajlott a tőzsdei kereskedés az amerikai részvénypiacon. Ennek a hangsúlyozottan csak relatív nyugalomnak azonban minden valószínűség szerint vége szakad az előttünk álló héten, mert a december 13-i kedd és a december 16-i péntek között sok minden várható, csak nyugalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés