Előfizetői tartalom

Összefog a Masterplast és a Market Építő Zrt., új közös kőzetgyapotgyár épül

Portfolio
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Masterplast és a Market Építő Zrt.  A vállalatvezetők ünnepélyes keretek között írták alá azt a megállapodást, amelyben főként a magyar és kelet-közép európai piaci igények ellátását biztosító kőzetgyapot hőszigetelőanyag gyárak létesítését célozzák. Ez jelentős lépés a magyar tulajdonú építőanyag-gyártás erősítése felé – közölte mai sajtótájékoztatóján a két vállalat. Tibor Dávid, a Masterplast elnöke elmondta, hogy ezzel a korábban bejelentett, előkészítési fázisban lévő kőzetgyapot gyár mellett egy második gyár is lesz.

Az utóbbi években fokozott ellátási nehézségek jellemezték az ásványi hőszigetelőanyagok hazai piacát, amely mind az építőanyag kereskedelmi, mind az építőipari kivitelezői szegmens munkáját nehezítették. A hőszigetelőanyagok iránti kereslet növekedése tovább mélyítette a hazai piac ellátási problémáit, és rávilágított a magyar tulajdonú gyártói háttér hiányának...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái