Előfizetői tartalom

Ezt is megértük, itt van Donald Trump NFT kollekciója

Portfolio
Donald Trump még a múlt hónapban jelentette be, hogy harmadszor is indul a Fehér Házért, ezt követően a hétre újabb nagy bejelentést ígért, azoknak pedig, akik a kampányával kapcsolatos fejleményekre vártak, ezúttal csalódniuk kellett. Trump végül egy promóciós videót közölt Truth Social nevezetű közösségi média platformján, melyben bejelentette, hogy egy saját NFT kollekciót dob piacra. Az egyenként 99 dollárba kerülő kártyákon különböző szerepekben, így szuperhősként, űrhajósként, illetve Nascar-versenyzőként is megjelenik a volt amerikai elnök - írja a BBC.

Ezek a limitált kiadású kártyák csodálatos életművemet mutatják be! - mondta Trump, aki ezt követően a baseball-kártyákhoz hasonlította az NFT-ket, megjegyezve, hogy reméli az ő kollekciója sokkal izgalmasabb. Donald Trump első NFT kollekciója forrás: collecttrumpcards A vásárlók egy nyereményjátékban is részt vesznek, ahol olyan nyereményekre van esélyük, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés