Előfizetői tartalom

Kiadták az Egyesült Államoknak a csődbe ment kriptotőzsde csalással vádolt alapítóját

MTI
A Bahama-szigetekről az Egyesült Államokba szállították Sam Bankman-Friedet, a csődbe jutott FTX kriptovaluta-kereskedőcég csalással és sikkasztással vádolt alapítóját. A milliárdos vállalkozó hétfőn bahamai bírósági meghallgatásán egyezett bele abba, hogy hazája igazságszolgáltatása folytassa le ügyében a büntetőeljárást.

A vállalkozó szerda éjszaka érkezett meg az Egyesült Államokba. Bírósági meghallgatását New Yorkban tartják, ahol védői várhatóan kérni fogják szabadlábra helyezését óvadék ellenében. Egy héttel ezelőtt az első, még a Bahama-szigeteken tartott bírósági meghallgatáson Sam Bankman-Fried ügyvédei úgy nyilatkoztak, hogy mindent elkövetnek a kiadatás megakadályozására.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés