Előfizetői tartalom

Kitehetik a tőzsdéről az egykori sztárpapírt, szakad az árfolyam

Portfolio
Előző héten a Portfolio is beszámolt róla, hogy csődközelbe került a Bed Bath & Beyond. A szebb napokat is megélt mémrészvény feje felett most további felhők gyülekeznek, miután a vállalatot figyelmeztették, hogy nem felel meg a Nasdaqon való további jegyzés feltételeinek, mivel még mindig nem nyújtotta be negyedéves jelentését követően a szükséges dokumentumokat az Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnek - írja a Marketwatch.

A komoly pénzügyi gondokkal küzdő Bed Bath & Beyond még január 10-én jelentette be közel 130 üzletének bezárását, emellett pedig a vállalat harmadik negyedéves eredményei is jócskán elmaradtak az elemzők várakozásaitól. A Bed Bath & Beyond részvényei az elmúlt hetekben közel 30 éves mélypontjukra süllyedtek, a pénteki nyitást követően pedig 6,8 százalékos mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés