Előfizetői tartalom

Káosz a New York-i tőzsdén, fel kellett függeszteni a kereskedést

Portfolio
A keddi nyitást követően egy technikai probléma miatt eladási megbízások hulláma söpört végig a New York-i tőzsdén, melynek következtében rövid idő alatt számos nagyvállalat részvényei komoly esést szenvedtek el. Az értintett papírokkal pedig egy rövid időre a kereskedést is fel kellett függeszteni - írja a Bloomberg.

Az érintettek között olyan nagyvállalatok részvényei is szerepeltek, mint például a Walmart. vagy a McDonald's. Az említetett részvények nagyjából 12 százalékos esést szenvedtek el, mielőtt felfüggesztették volna a kereskedést. Olyan vállalatok részvényei is érintettek voltak, mint a Wells Fargo vagy a Morgan Stanley. Mostanra azonban az elmozdulás mértéke minden esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés