Előfizetői tartalom

Folytatódik az FTX-saga, újabb fordulat a drámában

Portfolio
Az FTX tiltakozott az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának (DOJ) kérése ellen, hogy független vizsgálatot indítsanak az egykor kiemelkedő kriptotőzsde összeomlásával kapcsolatban, mondván, hogy már széleskörű vizsgálatot folytatnak, amelybe az FTX alapítójának, Sam Bankman-Friednek a családtagjait is bevonják - írja a Reuters.

Az FTX a szerdán késő este benyújtott bírósági beadványában azt állította, hogy a DOJ által javasolt vizsgálat csak további költségeket és késedelmet okozna. Az FTX elismerte "csalást, tisztességtelenséget, inkompetenciát, helytelen magatartást, rossz gazdálkodást és szabálytalanságot" korábbi magatartásában, de azt mondta, hogy korábbi helytelen magatartását már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés