Előfizetői tartalom

Kiderült, hogyan teljesített a világ leggazdagabb emberének cége

Portfolio
A Bernard Arnault által vezetett LVMH luxuscikk csoport eladásai 9 százalékkal nőttek a negyedik negyedévben, mivel az európai és az amerikai vásárlók a kritikus ünnepi szezonban sokat költekeztek, ami részben ellensúlyozta Kínában a Covid-19 miatt tapasztalt zavarokat - írja a Reuters. A gyorsjelentés után jelentős mínuszban nyitott a papír, a nyitástól távolodva azonban ledolgozta a korábbi esést és pluszba lendült az árfolyam.

A világ legnagyobb luxuskonszernjének eladásai 22,7 milliárd eurót értek el az év utolsó három hónapjában, a 9 százalékos növekedés organikus alapon némileg meghaladta az UBS által idézett konszenzuson alapuló 7 százalékos növekedésre vonatkozó elemzői várakozásokat. Ez lassulást jelentett az év első kilenc hónapjában regisztrált 20 százalékos növekedéshez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés