Előfizetői tartalom

Nagyobb botlással indították a hetet az amerikai tőzsdék

Portfolio
Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés az európai piacokon, a magyar tőzsde azonban jelentősen alulteljesített a nemzetközi átlaghoz képest is, miután az eddigi BBB-ről BBB mínuszra minősítette le Magyarországot a Standard & Poor’s pénteken. Gazdasági adatok szempontjából a hét elején nem várhatóak nagyobb piaci hatással bíró események, a hét második felében azonban kamatdöntő ülést tart a Federal Reserve és az Európai Központi Bank is. A hétfői kereskedésben az amerikai tőzsdék is gyengén szerepeltek.

2023. január 30. 22:08 Megosztás Gyengén indul a hét Az elmúlt napok emelkedését követően lefordulak az amerikai tőzsdék, főleg a tech papíroknál láttunk jelentősebb korrekciót a hétfői kereskedésben, de a mindhárom vezető index mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés