Előfizetői tartalom

Nem lassít a növekedésben az AutoWallis, ütésálló választ adott a válságra

Ismét erős évet zárt az AutoWallis, erről tanúskodnak az év elején közzétett értékesítési számok, amelyek újabb rekordszintű eladásokat mutattak. Mindez annak ellenére, hogy a reálgazdasági helyzet jelentősen romlott 2022-ben, azonban az AutoWallis földrajzi-, és márkadiverzifikációjának köszönhetően ütésállónak bizonyult. A tavaly elért sikerekről, piaci trendekről, a vállalat portfóliójában szereplő húzónevekről és a 2023-as várakozásokról beszélgettünk Andrew Presttel, az AutoWallis Csoport nagykereskedelmi üzletágának vezetőjével, a társaság igazgatósági tagjával.

A rekordok és amik mögötte vannak Az AutoWallis Csoport által értékesített gépjárművek száma tavaly 25 százalékkal 31 303 darabra bővült, ami új rekordnak számít. Ezen belül a nagykereskedelmi üzletágban 34,4 százalékkal nőttek az eladások, de a csoporthoz tavaly októberben került Renault Hungária (Renault, Dacia és Alpine márkák magyarimportőre) nélkül, organikusan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés