Előfizetői tartalom

Vihar után: nagy bajok vannak a magyar lakásbiztosításokkal

Portfolio
A magyarok többsége nem tudná biztosítási kártérítésből újjáépíteni a viharban, tűzben vagy éppen földrengésben tönkrement házát, mert annyira régi a szerződése, hogy az a jelenlegi értéke töredékét tartalmazza. Kártérítést pedig csak a biztosított összeg alapján lehet kapni. Gyakori, hogy egy ma 100 millió forintot érő ház még mindig a régi vásárlási áron szerepel a szerződésben – figyelmeztet a napokban lezajlott vihar után is a CLB független biztosítási alkusz.

Biztosítás 2023 Központi téma lesz a lakásbiztosítás a Portfolio közelgő Biztosítás 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 07. Viharkárok: 13 ezer magyar fordult a biztosítójához a pusztító szél után 2023. 02. 06....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés